У Львові відбудеться перенесений концерт Оксани Білозір (ВІДЕО)

Новини 06 Травня, 2021 347

У неділю, 16 травня, на найкращій критій open-air сцeні Львова Ennіо Event Square (вул. Джерельна,22) з великими сольними концертами о 16:00 та 19:00 виступить Народна артистка України Оксана Білозір.

Про це повідомляють організатори заходу, пише “Четверта студія”.

Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні віддавна формують український пісенний світ. Перевірені часом шлягери, які ми любимо і знаємо напам’ять. В арсеналі співачки безліч записаних CD та DVD дисків, музичних фільмів. Минулі концерти Оксани Білозір у Львові відбувались з величезним успіхом, були справжнім святом української пісні, тож і цьогоріч артистка очікує на свою публіку, яка, без перебільшення, проспіває усі пісні разом з нею. Буде дуже атмосферно, гарантують організатори. Спеціальні гості – культова “Ватра 80-х”. Живий звук.

Щоб було безпечно згідно з нормами карантину, організатори запрошують на два концерти – о 16:00 та 19:00. Заповненість залу 50 % згідно карантинних вимог. Усі придбані раніше квитки – дійсні. Карантинна розсадка здійснюватиметься організаторами на місці.

Квитки за посиланням: https://soldout.ua/booking/439-Оксана-Білозір.-Великий-сольний-концерт?lang=ua

Коментарі

Позначки: , ,