У Львові відбудеться матчева зустріч за участю провідних боксерських збірних світу

Новини 06 Вересня, 2018 69

Фото ілюстративне. джерело: ФФУ

За участі олімпійських чемпіонів

Боксерські зустрічі «Кубок Лева-2018» пройдуть у Львові.

Як повідомляє Федерація футболу України, 14, 15 та 16 вересня у Львові на спортивній арені СКА відбудеться матчева зустріч за участю провідних боксерських збірних світу – «Кубок Лева 2018».

Участь у заході прийматиме найсильніша збірна світу за підсумками 2017 року – збірна Куби, яка боксуватиме у Львові своїм найсильнішим складом. До міста Лева приїдуть багаторазові чемпіони світу, а також переможці та призери Олімпійських ігор. Окрім того участь підтвердили також збірні Польщі, Білорусі, а також, звичайно, найсильніша команда Європи 2017 року – Національна збірна України.

Протягом трьох змагальних днів глядачі стануть свідками двох матчевих зустрічей у форматі «стінка на стінку», повідомили у Федерації боксу України. Тоді участь у заході приймали найсильніші збірні за підсумками чемпіонату світу 2018, збірні Казахстану, Узбекистану, Туркменістану та України.

Поєдинки матчевої зустрічі «Кубок Лева-2018» пройдуть на спортивній арені СКА (м. Львів, вул. Клепарівська 39-А). Вхід для глядачів вільний.

Фото: ФФУ

 

Коментарі

Позначки: , ,