У Львові відбудеться гей-весілля відомого дизайнера і бізнесмена

Новини 19 Серпня, 2020 44 022

Яшар Багірьян робить пропозицію Михайлу Ліпакова, фото: instagram.com

Молодята вже забронювали номери в одному з спа-готелів

У Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на strana.ua, дизайнер Михайло Ліпаков і бізнесмен Яшар Багірьян одружуються після 19 років стосунків

Як зазначається, незвичайна весільна церемонія в цю п’ятницю відбудеться у Львові. Одружаться двоє солідних чоловіків, добре відомих в українському світі моди. Дизайнер і власник столичних бутиків Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян вже заручилися в Одесі. Пара похвалилася кільцями на безіменних пальцях і запросила сотню гостей на виїзне торжество, яке планує відзначити з розмахом.

Пропозиція руки і серця Михайло Ліпаков, засновник Alland Ethno Fashion Store отримав від свого коханого ще 28 липня, під час романтичного вікенду в Одесі. Насправді спочатку свято було присвячене дню народження Михайла і розтягнулося на три дні.

Все почалося з вечірки-сюрпризу, яку організували імениннику друзі в одному з ресторанів.

Потім сам винуватець торжества вивіз столичну тусовку на берег Чорного моря. На терасі готелю M1 Club Hotel компанія влаштувала спекотні танці з мушлями і чорною ікрою. Серед гостей був кліпмейкер Алан Бадоєв, гімнастка Ірина Блохіна, глава Euronews Валід Арфуш з дружиною Лідою Петровою, Олександра, дочка Євгенія Червоненко, світська левиця Поліна Неня. В кінці вечора несподівано запалилася фраза “Say yes to Misha” (“Скажи так, Міша” – англ.), Яшар Багірьян став на одне коліно, простягнув нареченому оксамитову коробочку з перстнем і у відповідь почув заповітне “Так”.

Як пише Telegram-канал Wedding Daily, пара разом уже 19 років. А організатором їх виїзної церемонії у Львові буде Ірина Ковальчук (event-агентство Ultra Promotion).

Як стало  відомо, що молодята вже забронювали для своїх гостей номери в одному з спа-готелів біля Львова, де проживання на добу в середньому обходиться в 10 000 грн.

Напередодні весілля Яшар виклав фото їх з Михайлом рук з обручками на безіменних пальцях. І взагалі пара не приховує своїх відносин. Однак, офіційно в Україні партнери однієї статі не можуть зареєструвати шлюб. Найближчі країни, де це можливо легально зробити, – Данія і Португалія.

Однак і такий документ не матиме сили в нашій країні.

“Вони давно подружжя по життю, партнери по бізнесу, а свідоцтво про шлюб – це лише формальність в даному випадку. Миша і Яшар говорили про можливу розписку закордоном, але поки карантин, і навряд чи вийде. Вони творчі люди, шоумени, їм набагато важливіша пишна романтична церемонія і душевне свято на другий день “, – розповіли друзі пари.

Нагадаємо, перше гей-весілля в Києві відбулася в 2016. Тоді два українця, активіста ЛГБТ-руху, які не приховують своєї орієнтації, влаштували символічну церемонію в офісі громадської організації “Точка опори”.

Коментарі

Позначки: , , , , ,