У Львові відбудеться чин похорону Олега Воробйова

Новини 27 Червня, 2022 296

У Львові відбудеться чин похорону Олега Воробйова

Український католицький університет відкриває іменний стипендіальний фонд

Прощання з Героєм. У вівторок, 28 червня о 15:00 у Львові відбудеться Чин похорону Олега Воробйова в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, – про це повідомила дружина Олега Ольга.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу УКУ.

За ініціативи UCU Business School та родини Героя Олега Воробйова, Український католицький університет відкриває іменний стипендіальний фонд. Зробити вашу пожертву ви можете за посиланням.

Олег Воробйов загинув на фронті 30 травня на війні з російським окупантом. Олег – учасник програми Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ, батько студентки філологічної програми УКУ Софії Воробйової. COO у The Spares Expert LtD, засновник курсу психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». У Олега залишилися дружина Ольга, син Давид та донька Софія.

Олег – фізик за освітою, кандидат фізико-математичний наук. Довгий час працював науковцем в Інституті фізики конденсованих систем НАН України. Реалізувавшись у сфері теоретичної фізики, Олег зайнявся громадською і творчою роботою. Був учасником АТО на Сході України. Після повернення з АТО разом із дружиною Олею Воробйовою, з якою виховував двоє дітей, заснував проєкт психологічної підтримки для сімей учасників АТО «Щасливі разом».

Олег Воробйов також відомий як учасник львівської музичного гурту «Riasni Drova Consort», відомого своїм експериментальним звучанням. Гурт виступав із концертами у Львові та в інших містах України, його записи були опубліковані на різних світових лейблах.

Викладач УКУ Данило Ільницький, який знав Олега особисто, згадує: «Олег Воробйов був глибоко думаючою, емпатичною, щирою людиною, завжди відгукувався на потребу допомогти, був уважним до потреб та інтересів інших людей. Мав добрий естетичний смак і добре почуття гумору. У цій людині поєдналися інтелектуально-творче начало, патріотичний чин та щиролюдська здатність бачити і розуміти інших».

Висловлюємо найщиріші співчуття родині загиблого і молимось за спокій його душі, щоб Всемилостивий Господь прийняв його в Небесному Царстві.

Коментарі

Позначки: