У Львові відбудеться благодійна фотовиставка «Розлам Харків»

Новини 25 Лютого, 2023 87

У Львові відбудеться благодійна фотовиставка «Розлам Харків»

У «Дзизі»

В Артцентрі «Дзиґа», що на вул. Вірменська, 35 у Львові, 28 лютого стартує виставка «Розлам Харків». Це художньо-документальна фотовиставка про урбаніцид — цілеспрямоване знищення міста, тобто руйнацію цивільних об’єктів та терористичні дії проти мирного населення. Відкриття події – о 19:00.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Фотографії зроблені командою воєнних документалістів Інформаційного центру «Майдан Моніторинг». Світлини презентують реальні злочини рф проти українського народу. У Харкові зруйновано вже більше ніж 11 тисяч об’єктів інфраструктури: житлові будинки, школи, лікарні, садочки, ресторани та кінотеатри. Мета виставки – показати руйнацію одного з найбільших міст України через жорстокість і амбіційність російського диктатора.

«Розлам Харків» вже експонували в Полтаві, Ужгороді, Бережанах, Збаражі, Варшаві, Бонні, Празі і Лондоні», – розказують організатори події.

На виставці також будуть проходити благодійні збори на потреби ЗСУ від Сергія Жадана («Авто для ЗСУ») та від ІЦ «Майдан Моніторинг» і ГО «Україна СОС». А під час відкриття один з найвідоміших сьогодні харків’ян Сергій Жадан зачитає свої вірші.

Виставка організована ІЦ «Майдан Моніторинг» і ГО «Україна СОС».

Контактна особа для ЗМІ – кураторка виставки Богдана Солтисюк, +38 096 793 45 24 (за цим номером в Telegram чи Viber). bogdanasoltisuk@gmail.com

Коментарі

Позначки: ,