У Львові валідації проїзду ЛеоКарт проходять у штатному режимі

Новини 10 Квітня, 2024 19

Якщо у зв’язку зі списаннями за попередні поїздки, через відсутність коштів на вашій ЛеоКарт утворився “мінус”, необхідно поповнити картку на відповідну суму

Важлива новина для власників загальних ЛеоКарт. Списання з ваших транспортних карток за поїздки, зареєстровані після хакерської атаки 29 березня – 3 квітня, завершено.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Леокарт.

А отже – на транспортних картках вже відображається актуальна сума поточного балансу, із врахуванням зняття за квитки, завалідовані у період несанкціонованого втручання у систему е-квитка.

Списання за успішно зареєстровані квитки 29.03 – 03.04 з транспортних карток відбувалися поступово. Зараз, коли всі операції зі зняття за ці валідації вже завершено, баланс на транспортних картках відображається актуально. Якщо у зв’язку зі списаннями за попередні поїздки, через відсутність коштів на вашій ЛеоКарт утворився “мінус”, необхідно поповнити картку на відповідну суму, щоб знову нею користуватися.

Валідації проїзду ЛеоКарт проходять у штатному режимі. При перевірці балансу через валідатор і сервіси EasyPay суму на картці показує із врахуванням щойно зареєстрованої поїздки.

Нагадаємо, поповнити ЛеоКарт можна через брендовані кіоски “Інтерпрес” та сервіси EasyPay (посилання з точками за посиланням в першому коментарі).

Коментарі

Позначки: , , , ,