У Львові валідатори знімають гроші за проїзд без підтвердження

Новини 24 Лютого, 2024 1 207

Скарга

У Львові валідатори знімають гроші без підтвердження.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гарячу лінію міста Львова.

«Львівська міська рада, ЛКП “Львівавтодор” Неодноразово ставав світком, а сьогодні і сам був «ошуканий» у на маршруті де курсує автобус№29 7:45 (виїзд з Винник) некоректною роботою валідатора

Валідатори налаштовані так, що знімають гроші без підтвердження. Сьогодні я вирішив перевірити рахунок, вибравши меню «Інформація про квиток» та поки підніс «Леокарту», меню перескочило на валідацію та було зареєстровано повторний вхід та списані гроші.

Таку ж ситуацію неодноразово зустрічав з мобільними, коли валідатор «стягує» другий та третій раз (людина тримає телефон в руці, а валідатор «працює» на благо перевізників.

До речі валідатор мені так і не показав залишок грошей на моїй «Леокарті».

Прошу, терміново, внести наступні корективи в роботу валідатора, а саме:

1) при реєстрації першого входу здійснювати автоматично без підтвердження, усі наступні реєстрації (друга, третя і так далі) проводити тільки після підтвердження користувача (на екрані з’являється меню яке дозволяє, або підтвердити ще один вхід, або відмовитись від несанкціонованого реєстрування входу.) тобто уникати автоматичного списання понад однієї реєстрації в тому ж транспортному засобі.

2) налаштувати коректне відображення залишку по «Леокарті»

Прошу повідомити про результат», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , , ,