У Львові в’їзд на Головний залізничний вокзал закрили для приватного автотранспорту

Новини 06 Березня, 2022 169

У Львові в'їзд на Головний залізничний вокзал закрили для приватного автотранспорту

Відкритим залишається в’їзд тільки для громадського транспорту, спецтранспорту, військових, волонтерів та евакуаційних автобусів

Як зазначив начальник управління безпеки ЛМР Максим Смілевський, в’їзд на Головний залізничний вокзал закритий для приватного автотранспорту, зокрема і для служб таксі. Відкритим залишається в’їзд тільки для громадського транспорту, спецтранспорту, військових, волонтерів та евакуаційних автобусів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

У Львові в’їзд на Головний залізничний вокзал закрили для приватного автотранспорту

«Прошу водіїв врахувати це при русі вулицею Городоцькою, не залишати тут свої авто і не створювати заторів. Найближчі парковки – на території ТЦ «Скриня», пл. Липнева, на вулицях Тобілевича, Федьковича, Горської, а також паркінги біля приміського вокзалу», – зазначив Максим Смілевський.

У Львові в’їзд на Головний залізничний вокзал закрили для приватного автотранспортуТакож він уточнив, що зараз у співпраці з ЛКП «Львівавтодор», управлінням патрульної поліції та компанією «Онур» на вул. Городоцькій облаштовують виокремлену смугу руху для громадського та спецтранспорту. «Наразі така лінія діє на ділянці від перетину з вул. Чернівецькою до входу на Приміський ринок, а надалі її облаштують до приміського вокзалу.

«У цій локації посилено працюють інспектори з паркування, 5 екіпажів поліції, евакуатори. Так, сьогодні евакуювали сім машин, а ще сімох власників авто оштрафували», – додав Максим Смілевський.

Коментарі

Позначки: ,