У Львові в приміщенні ЛКП побилися директор комунального підприємства з відвідувачкою

Новини 13 Серпня, 2018 2 082

Фото: Facebook/Аля Крупицька

Поліція встановлює обставини «спілкування» посадовця і мешканки міста

У Львові поліція розслідує інцидент між керівником ЛКП «Господар» і мешканкою.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, 11 серпня стався інцидент між мешканкою і директором ЛКП «Господар». Як повідомив директор ЛКП «Господар» Валерій Таракулов, у зв’язку з агресивними діями мешканки, він викликав поліцію. Відтак поліція проводитиме розслідування ситуації.

Як інформує прес-служба міської ради, зі слів директора ЛКП «Господар», мешканка завітала до нього в суботу, в неробочий день, приблизно о 11.50−11.55. Жінка поводилася агресивно – лаялася, погрожувала, дряпалася та намагалася порвати одяг, тому довелося викликати поліцію. Поліція взяла покази в обох учасників інциденту і буде розслідувати цю подію.

«Я прийшов в суботу на роботу, щоб залагодити свої робочі питання. Оскільки вікна на другому поверсі, де я сидів, були відкриті, я почув, що до мене йде жінка, яка розмовляє по телефону. Жінка зайшла в кабінет і накинулася на мене з лайкою та погрозами. Я пробував її заспокоїти і казав, що сьогодні не робочий день. Запропонував спуститися на перший поверх і подивитися графік, коли є прийом мешканців. Коли я встав, щоб вийти, жінка накинулася на мене – почала дряпатися, пробувати порвати майку не мені. Я зловив її за руки і пробував заспокоїти. Тоді вона почала кричати, що до неї домагаються, і вибігла на вулицю. Тому я викликав поліцію. Мій виклик зафіксовано о 12.12. Поліція приїхала, взяла покази і зараз займається розслідуванням справи. Також я поїхав у 8-му лікарню для знання побоїв. Туди ж приїхала ця мешканка з чоловіком. Чоловік і жінка в лікарні весь час мені погрожували. Люди, які стояли в черзі в лікарні, дали свої контакти, що при необхідності можуть свідчити в поліції», – повідомив Валерій Таракулов.

Натомість, львів’янка Аля Крупицька у своєму дописі у Facebook пише, що її «побив директор ЛКП «Господар» і виклала світлини нанесених їй ушкоджень.

«Мій ранок почався з того, що подзвонила бабуся та сказала, що в квартирі прорвало трубу і тече вода. Попросила викликати аварійну службу на що я запитала чи вона певна, що дзвонити треба в аварійну, а не в наш ЛКП. Бабуся сказала, що там була з самого ранку в директора і він її послав! Викликавши аварійну я вирішила сходити в ЛКП та подивитись в очі того директора, та пояснити, що не варто так розмовляти зі старшими людьми. І тут усе почалося… Коли я прийшла то хотіла дізнатись у першу чергу його ім‘я прізвище та посаду. Але не тут то було, він сказав йти за ним коли я відмовилась він схопив мене повалив на підлогу і зажав так, що мені було важко дихати. Кричала я так, що сама не могла впізнати свого голосу. Вирвавшись я вибігла на вулицю і почала грюкати у двері сусіднього будівництва, повиходили хлопці і мій жах скінчився. Ми викликали поліцію та слідчу групу. Наразі справа тільки починається. Я у шоці і ніяк не можу повірити що мене побили в ЛКП. Директор ЛКП (вул. Личаківська, 75-а) Таракулов Валерій Еркінович», – пише львів’янка.

Фото: Facebook/Аля Крупицька

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,