У Львові в озера з дикими качками спускають каналізацію (ФОТО)

Новини 22 Квітня, 2020 1 519

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова/2020

У Львові городяни закликають міську владу очистити озера у Сихівському районі міста від сміття та каналізаційних стоків.

Як пише «Четверта студія», відповідне звернення на «Гарячу лінію міста Львова»  скерувала Natalia Pavelko.

Як зазначається у зверненні, через каналізаційні стоки, вже за тиждень поверхня озера затягнулася фекаліями і «стоїть страшний сморід».

«На даному озері погніздились дикі качки, через викиди у воду вони навіть не мають де плавати»,- зазначається у дописі на «Гарячу лінію міста Львова».

«Прошу звернути увагу та знайти винних у спусканні каналізаційних стоків у озеро на перетині вулиць Райдужна-Росиста. Дані озера і так в не надто хорошому стані із-за куп сміття та будівельних відходів. Чистка та облагородження були закладені у бюджеті 2018-2019 Сихівської районної адміністрації. Але цього ніхто не зробив. Всього за тиждень половину озерця затягнуто в фекаліях, сморід стоїть неможливий! На даному озері оселились та погніздились дикі качки, через викиди у воду вони навіть не мають де плавати», – зазначила у дописі під світлинами з місця події  Natalia Pavelko.

 

Стан озер, що розташовані неподалік вулиць Росиста, Райдужна та Монастирського, вже кілька років залишає бажати кращого…

 

Коментарі

Позначки: , , ,