У Львові у відзначенні дня Соборності “закралась” ложка дьогтю, – Антоняк

Новини 23 Січня, 2020 875

Учора був дуже неприємно здивований відсутністю місцевої влади та більшості місцевої “політичної еліти” на заходах з нагоди Дня Соборності та вшанування пам’яті Героїв. Хоча … Чого дивуватися? Це все вкладається в модний нині промосковський тренд про те, що не важливо, яка в нас історія, хто наші герої і як нам називати вулиці. Про це у Фейсбуці пише громадський активіст Юрко Антоняк, інформує Четверта студія.

“Щоправда, навіть я, при всьому моєму “теплому” ставленні до нинішнього керівництва держави, не сподівався, що львівська влада і місцевий політбомонд так швидко піднімуть це знамено “какая разніца”. Навіть в часи Януковича такої швидкої й огидної деградації не було!

Особливо неприємно оцінювати вчорашні події сьогодні, на фоні ізраїльських контрастів. Коли Ізраїль вшановує історичну подію за участю світових лідерів, які спеціально були запрошені для цього, спеціально приїхали лише заради цього. І президент України приїхав спеціально, щоб вшанувати пам’ять жертв Голокосту.

У той же час його ставленики у Львові і його партнери з міської влади проігнорували пам’ять наших загиблих Героїв.

Можливо, це все тому, що ще досить багато часу залишилося до місцевих виборів, і вдягати вишиванки та демонструвати показний патріотизм ще зарано, забудуть до дня голосування публіка встигне забути.

Але якщо Вам, шановні (?) місцеві керівники, аж так неприємно чи не важливо організовувати заходи з відзначення подій, що цементують національну ідентичність, то скажіть про це публічно й відверто. Тоді наша партія разом з партнерами з громадського сектору і я особисто візьмемо на себе організацію належного вшанування цих подій, якщо вам комфортніше жити в тренді “какая разніца””, – йдеться у дописі Антоняка.

Ложка дьогтю в бочці меду відзначення Соборності.Учора був дуже неприємно здивований відсутністю місцевої влади та…

Опубліковано Юрком Антоняком Четвер, 23 січня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,