У Львові у відомому супермаркеті продають зіпсовану рибу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 22 Березня, 2021 14 491

Фото: ФБ/Світлана Ваврищук

Копчена риба, яку готують у коптильнях “Сільпо” прямо за прилавком – всередині суцільне місиво, просто крем, – соцмережі

У Львові покупці копченої риби обурені, що в мережі «Сільпо» їм продали зіпсований продукт.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у дописі львів’янки Світлини Ваврищук у ФБ, яка оприлюднила світлини та  відео придбаної у «Сільпо» (на Сихові) копченої риби.

«Ми втратили 100 грн, втім мережа «Сільпо» Сихів втратила клієнтів. Скоріш за все безповоротно. Тож на сімейні закупи там ні ногою більше. Придбали копчену рибу, яку готують у коптильнях, прямо за прилавком. Всередині суцільне місиво, просто крем! Ніколи, чуєте – ніколи свіжа риба не матиме такої консистенції. Лише та, якій вже час на смітник, але її в “Сільпо” рятують. Пакує продавець і щоб побачити “сюрприз”, потрібно як мінімум розрізати рибі живіт, що можливо вже вдома.

Шановні менеджери мережі! Бажаємо вам разом зі змінами інтер’єрів, подбати про клієнтоорієнтованість. Негативна інформація має тенденцію поширюватись удесятеро швидше, ніж позитивна. Поцікавтесь у своїх маркетологів», – зазначається у дописі Світлани Ваврищук.

Ми втратили 100 грн, втім мережа Сільпо

Сихів втратила клієнтів. Скоріш за все безповоротно. Тож на сімейні закупи там…

Опубликовано Світланой Ваврищук Понедельник, 22 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,