У Львові у трамваях та тролейбусах встановлять буржуйки

Новини 18 Жовтня, 2022 3 770

Постачальник повинен до кінця поточного року поставити комунальному підприємству кілька тонн металу

ЛКП «Львівелектротранс» придбало кілька тонн металу для виготовлення «буржуйок». Тендер відбувся 4 жовтня, переможцем на якому стала київська компанія «СТКМ». Кінцевий термін поставки матеріалу для «буржуйок» до кінця поточного року.

Джерело: «Prozorro», Твоє місто

11 жовтня «Львівелектротранс» уклав договір із ТзОВ «СТКМ». Відповідно до умов угоди, постачальник повинен до 31 грудня поставити комунальному підприємству кілька тонн металевих листів, труб та кругів для виготовлення «буржуйок».

У торгах взяли участь троє учасників. Найвища первинна пропозиція становила 413 684 грн, але «СТКМ», яке стало переможцем, у результаті запропонувало найнижчу вартість за послугу – 358 683 грн.

Зазначимо, що за даними YouControl, ТзОВ «СТКМ» зареєстровано у Києві у будинку Верховної Ради. Керівником організації є Олександр Халаім. Компанія займається неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Нагадаємо, на Львівщині напрацьовують механізм щодо заміни обладнання на альтернативні види палива у разі надзвичайних ситуацій під час опалювального сезону. Також розглядають використання мобільних котелень та встановлення пунктів обігріву. А міський голова Андрій Садовий заявив у коментарі Tvoemisto.tv, що у Львові розробляють комплексну програму, яка б зробила можливим використання альтернативних джерел опалення. Йдеться про опалювання дровами, відходами деревини, вугіллям тощо. Крім того, планують закупляти тисячі «буржуйок» для

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, щоб підготуватись до опалювального сезону вдома, необхідно мати: електрочайник, світильник на батарейках, сухий спирт, електроплиту, деревʼяні вікна.

Після обстрілів Львова та області 10 та 11 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий вкотре закликав мешканців створити у будинках пункти обігріву з «буржуйками». Водночас у ДСНС зауважували, що такі обігрівачі у підвалах житлових будинків – не завжди безпечно. Тому варто зрозуміти, чи можна їх використовувати.

Коментарі

Позначки: , , ,