У Львові у трамваях та тролейбусах обіцяють посилити карантинні норми

Новини 18 Березня, 2021 265

Фото: Львівелектротранс/ФБ

Салони щоденно обробляються біохлором та антихлором для підтримки санітарного стану електротранспорту

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», відповідно до рішення міської комісії ТЕБ і НС, на території Львівської МТГ запроваджують посилений карантин, який діятиме з 19 до 28 березня. У цей час електротранспорт міста курсуватиме у звичному режимі, однак просять пасажирів дотримуватися карантинних правил проїзду, та заохочують купувати квитки через електронні сервіси

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу підприємства.

«Найперше, для зменшення ризику поширення вірусу, пасажири повинні користуватися засобами індивідуального захистуобов’язково бути в масці, коли заходять у трамвай чи тролейбус, дотримуватися дистанції, та намагатися завчасно придбати квиток. Заохочуємо користуватися будь-якими доступними безконтактними, електронними способами оплати за проїзд.

Зокрема, на сайті, через QR-код і Приват 24, SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо. Або ж завчасно купувати квитки на зупинках у пунктах продажу та терміналахсамообслуговування, аби не наражати водія на небезпеку та не відволікати його увагу під час руху.Пам’ятайте, що дотримання заходів безпеки – рятує життя кожного з нас!

Натомість наші працівники, зі свого боку, постійно здійснюють протирання дезінфікуючою речовиною усіх поручнів і крісел у трамваях і тролейбусах впродовж дня, коли транспорт заїжджає на плановий огляд у депо. А вже з 20.00 год вечора і до 05.00 год відбувається миття салонів та їх дезінфекція.

Салони щоденно обробляються біохлором та антихлором для підтримки санітарного стану електротранспорту.

Також у всіх салонах електротранспорту розміщені антисептики», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс Андрій Свищо.

Нагадуємо, локації пунктів продажу, де можна придбати квитки та картки для проїзду у трамваї або тролейбусі знаходиться за посиланням.

Також з іншою інформацією щодо оплати проїзду можна ознайомитися на офіційному сайті підприємства у рубриці «Квитки». А для звернень та пропозицій працює щоденна безкоштовна «гаряча» лінія ЛКП «Львівелектротранс» за номером 0-800-300-055 та email: hotline@let.org.ua .

Коментарі

Позначки: , ,