У Львові у спальному районі впіймали пʼяного 21-річного водія

Новини 08 Квітня, 2024 142

Скоїв ДТП, був напідпитку, ще й пропонував неправомірну вигоду + статистика від початку року за нетверезе керування

Сьогодні, патрулюючи на вулиці Пулюя, у дворі житлового будинку інспектори помітили автомобіль ВАЗ, водій якого здійснив наїзд на металеву огорожу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівської області.

Під час спілкування із 21-річним керманичем, патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,15 проміле.

Оформляючи адмінматеріали, водій, аби уникнути відповідальності, почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду. На неодноразові попередження чоловік не реагував, після чого запхав за бронежилет патрульного кілька купюр по 200 гривень.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Окрім кримінальної відповідальності, яка загрожує водієві, він ще отримав два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

📈За січень — березень 2024 року поліцейські Львівщини склали 2530 протоколів на водіїв, які сіли за кермо напідпитку. За участю нетверезих водіїв трапилося 40 автопригод. У них травмувалося 62 особи та 1 людина, на жаль, загинула.

До слова, цими вихідними патрульні склали 34 протоколи на керманичів, які сіли за кермо у нетверезому стані.

Нехтування простими правилами може коштувати комусь життя та здоров’я. Пам’ятайте про це!

Коментарі

Позначки: ,