У Львові троє п’яних водіїв вчинили ДТП: моменти зіткнень (ВІДЕО)

Новини 02 Липня, 2023 62

Був у розшуку і їздив без прав: у Львові затримали водія, який вчинив ДТП і втік

Правоохоронці закликають не повторювати такого

За нічну зміну 2 липня у Львові сталося три ДТП з участю нетверезих водіїв. Таку статистику разом з відео з моментами ДТП оприлюднили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Перша ДТП трапилася на мості, що на вулиці Сихівській.

Там 24-річний водій автомобіля «Citroen C-Crosser» виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з автомобілем «Dodge Ram Van». У чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився.

Ще одна автопригода сталася на вулиці Кузнярівка, де керманич, виїхавши з повороту, не зміг опанувати своїм автомобілем та зіткнувся з парканом приватного будинку.

20-річний чоловік відмовився від перевірки на стан сп’яніння.

Останній випадок стався на вулиці Богдана Хмельницького.

Водій автомобіля «Nissan Navara» в’їхав у поворот, почав крутися і перекинув на бік.

До того ж, він збив дорожній знак.

Результат перевірки 40-річного львів’янина на пристрої Drager — 0,93 проміле.

За даними прес-служби усі водії отримали протоколи за ст. 124 (Порушень ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

«Загалом, за нічну зміну патрульні оформили 10 протоколів на водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння. Закликаємо водіїв не руйнувати життя собі та іншим. Ваша безвідповідальність може дорого коштувати», – додали в поліції.

Коментарі

Позначки: ,