У Львові трагічно загинула відома спортсменка Лідія Яриш

Новини 06 Серпня, 2020 1 653

Лідія Яриш Фото: ФБ/Відділення НОК у Львівській області

Тренер відділення сучасного п’ятиборства Лідія Яриш загинула внаслідок ДТП

У Львові 5 серпня внаслідок ДТП загинула тренер відділення сучасного п’ятиборства Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Лідія Яриш.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці Відділення НОК України у Львівській області у ФБ.

“Олімпійська родина Львівщини щиро співчуває рідним і близьким Лідії Михайлівни. Світла пам’ять… Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку, 5 серпня, на вул. Замарстинівській, 82 у Львові. Близько 7-ї години ранку автомобіль збив жінку-пішохода. Внаслідок наїзду 60-річна львів’янка Лідія Яриш загинула на місці події.

Львівська обласна федерація сучасного п’ятиборства оголосила добровільний збір коштів на організацію похорону та допомоги літнім батькам Лідії Яриш, які залишились наодинці з горем. Добровільні кошти можна перерахувати на картку: № 4441 1144 4532 6372, Ковальчук Андрій Миколайович, президент громадської організації “Львівська обласна Федерація сучасного п’ятиборства”, – зазначається у повідомленні.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, 5 серпня, у Львові на вул. Замарстинівська, 82, зі слів свідків, збили пішохода жінку на пішохідному переході, спочатку “Мерседес спрінтер” і відбившись на “Нісан”. Жінка померла на місця пригоди.

“Хочу зауважити цікавий факт того, що паркомісця авто облаштовані впритул до пішохідного переходу – чим зменшує огляд пішохідного, що ймовірно стало причиною нещасного випадку – смерть жінки. Тому цікаве питання: хто ж з проектантів враховуючи те, що вулиця Замарстинівська зроблена минулого року допустив такий проект і хто прийняв цю вулицю в експлуатацію з таким, як на мене явним порушенням”, – написав депутат Зінкевич на своїй сторінці у ФБ.

Як повідомлялося, у Львові смертельна ДТП зупинила рух транспорту.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,