У Львові територія біля Збоїщанського ринку перетворюється на звалище харчових відходів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 31 Січня, 2021 10 846

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Владу міста і комунальників тривалий час закликають навести лад з працівниками ринку, які викидають відходи під житлові будинки

У Львові працівники і торговці Збоїщанського ринку викидають харчові відходи під стіни житлових будинків, які розташовані біля території ринку.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ.

«Прошу повторно допомоги по дотриманню санітарних норм під нашими вікнами, які межують з ринком Збоїщанським, за адресою Грінченка, 4. На фото видно кульки чи то з м’ясного, чи то рибного товару. Собачки безпритульні порозтягували, сморід… Сподіваюся, що з ними все гаразд і вони не наїлися самого цього поліетилену. Додаю посилання на свій попередній допис…», – зазначає у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Христина Сава.

Як пише «Четверта студія», автор звернення  закликає владу Львова і комунальників міста ще з березня минулого року навести лад на території прилеглій до Збоїщанського ринку та контролювати діяльність працівників ринку, які систематично  «порушують санітарні норми».

Довідково. Збоїща — місцевість у Шевченківському районі Львова, обмежена вулицями Миколайчука, Полтв’яною і Богдана Хмельницького. Найпівнічніший з-поміж усіх мікрорайонів міста.

Коментарі

Позначки: , , ,