У Львові судитимуть водія маршрутки, який збив монахиню в центрі міста (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 10 Лютого, 2022 151

Нагадаємо, що тіло однієї з потерпілих, 48-річної львів’янки, транспортний засіб  протягнув сім кілометрів вулицями міста – від отриманих травм вона померла.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада 2021 року, близько 6 години ранку, на  перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Як встановили правоохоронці,  водій маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова здійснив наїзд на двох львів’янок віком 48 та 67  років, які рухалися  пішохідним переходом, та поїхав з місця ДТП.

У результаті наїзду одна жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медзакладу. Тіло іншої жінки було виявлено на кінцевій зупинці маршрутки – на вулиці Джорджа Вашингтона.

Водія було відразу затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

 

Коментарі

Позначки: , ,