У Львові судитимуть двох учасниць злочинної групи за збут наркотиків на понад 2 млн грн

Новини 02 Червня, 2022 72

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури м. Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох учасниць злочинної групи – уродженок Дніпропетровщини за фактом збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах       (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що дівчата, використовуючи месенджер Теlegram”, шукали покупців, яким в подальшому збували наркотичні засоби та психотропні речовини за допомогою поштових операторів. Окрім цього, під час обшуку в орендованій фігурантками квартирі, виявлено значну кількість пакетів з канабісом, амфетаміном, мефедроном,  психотропними речовинами LSD та MDMAзагальною вагою майже 7 кг. Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 2 млн грн.

Обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду для розгляду по суті.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ВП № 1 ЛРУП № 1 Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,