У Львові суд виніс вирок групі розбійників

Новини 28 Червня, 2022 41
В Україні на 15 років засудили зрадника, який спланував вибух в Івано-Франківському аеродромі

В Україні на 15 років засудили зрадника, який спланував вибух в Івано-Франківському аеродромі

Встановлено, що обвинувачені за попередньою змовою, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проникнули у квартиру потерпілого, де напали на нього після чого заволоділи його майном

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Галицької окружної прокуратури міста Львова суд визнав винними 33-річного чоловіка та 39-річну жінку винними у вчиненні розбою (ч. 3 ст. 187 КК України), а їхнього 50-річного товариша визнав винним у вчинення розбою та ряду крадіжок (ч. 3 ст. 187, ч. 3 ст. 185 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Молодшим фігурантам призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна кожному, а їхньому старшому співучаснику – 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Встановлено, що обвинувачені за попередньою змовою, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проникнули у квартиру потерпілого, де напали на нього після чого заволоділи його майном.

Окрім цього, раніше судимий 50-річний мешканець Львова неодноразово проникав у дачні будинки, складські приміщення та дачні будинки, звідки викрадав особисті речі потерпілих.

Коментарі

Позначки: ,