У Львові суд проти Софії Федини і Марусі Звіробій відбувся за зачиненими дверима

Новини 27 Жовтня, 2020 665

Фото: ФБ/Олег Синютка

Схоже, для президента ворог – не Росія, а патріоти, – Синютка

Сьогодні у Галицькому суді міста Львова відбулося перше засідання у справі за позовом верховного головнокомандувача проти Софії Федини і Марусі Звіробій.  Людей всередину не впустили й жодної трансляції з зали суду не провели.  

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка.

«Переслідування продовжуються! Схоже, для президента ворог – не Росія, а патріоти!  Сьогодні у Галицькому суді міста Львова відбулося перше засідання у справі за позовом верховного головнокомандувача проти наших Софії Федини і Марусі Звіробій.  Суддям, мабуть, було так соромно, що людей всередину вони не впустили й жодної трансляції з зали суду не провели.  Більше того, президента навіть не повідомили, де й коли відбуватиметься судове засідання», – повідомив Олег Синютка.

Він зазначив, що у зв’язку з недоліками автоматичного розподілу суддів та недопущенням засобів масової інформації, було заявлено відвід головуючій судді Ірині Волоско.

Розгляд відводу буде здійснено суддею Юрків 10 листопада.

«Я вдячний усім за підтримку Марусі та Софії. Захищаючи їх, ми захищаємо свободу слова в Україні», – наголосив Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,