У Львові стартує відбір на інтелектуальний телепроект для старшокласників (ВІДЕО)

Новини 31 Січня, 2020 593

Скриншот відео

Львівський університет ім. І.Франка та телеканал «НТА» оголошують початок нового просвітницького проекту: інтелектуальної телегри «Ліга знань»

Львівський національний університет імені Івана Франка і телеканал «НТА-незалежне телевізійне агентство» оголошують початок спільного телевізійного проекту – інтелект-шоу «ЛІГА ЗНАНЬ». Телегру проводитимуть у форматі інтерактивної олімпіади із конкретних навчальних предметів. Перші чотири випуски програми будуть присвячені українській мові та літературі; хімії; історії; математиці.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють організатори заходу.

Як зазначається, участь в телегрі зможуть взяти учні10-ого та 11-ого класів шкіл м. Львова та Львівської області, які пройшли попередній відбір. Для участі у відбірковому етапі, зацікавлені школярі повинні до 16 лютого 2020 року зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/xzBypBt7cYoHFmsP9 (хімія); https://forms.gle/dChCDAZs3jeZdfLv7 (українська мова та література).

Учнів, які продемонструють найкращі результати під час відбіркового етапу, запросять до участі в основному етапі змагань, який відбудеться в Актовій залі Львівського університету і транслюватиметься в телеефірі каналу «НТА». Телегра проходитиме у 3 тури, про детальні правила яких усіх учасників шоу повідомлять заздалегідь.

«Для нас надзвичайно почесно, що Національний університет імені Івана Франка довірив сама телеканалу НТА реалізувати телевізійну частину інтелектуальної гри, тому вже назабаром в нашому ефірі буде ще один проект, який має всі шанси здобути увагу і любов глядачів. Це дуже амбітний спільний задум, нічого подібного в Україні немає», – зазначає генеральний продюсер НТА Наталія Струк

Автори ідеї телепрограми зазначають, що основним завданням проекту є просвітницька діяльність, популяризація освіти та науки серед школярів, створення соціальних і професійних «ліфтів» для молоді, підвищення зацікавленості до навчання тощо.

За попередньою інформацією, перший випуск програми «Ліга знань» має вийти в ефір телеканалу «НТА» уже 20 березня 2020 року.

Коментарі

Позначки: , , , ,