У Львові стартує Міжнародний форум реабілітації

Новини 07 Квітня, 2023 130

У Львові стартує Міжнародний форум реабілітації

11 квітня

Фахівці з усього світу – медики, експерти, представники міжнародних інституцій, фондів, європейських країн, а також представники національних товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, у тому числі Червоний Хрест України, зберуться разом, щоб обговорити, проаналізувати та розробити шляхи якісної реабілітації людей, що постраждали внаслідок воєнних дій в Україні. Подія триватиме 11-13 квітня.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Під час Форуму учасники зможуть познайомитись ближче із проєктом НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), побачити роботу українських медиків, які працюють в надзвичайних умовах, долучитись до обговорення та пошуку стратегічних рішень щодо лікування, протезування та реабілітації жертв війни.

Відкриють форум пацієнти Реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), аби розповісти, як триває їхня реабілітація.

Другий день Форуму буде присвячений національній політиці у сфері реабілітації, до обговорення долучаться міністри та народні депутати.

Акредитація: https://forms.gle/SFGrwTkX4LW6Zb8F6

Програма та деталі за посиланням.

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. За рік тут уже безкоштовно протезували 100 українців. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах – він отримує її в одному центрі. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

 

Коментарі

Позначки: ,