У Львові стартувала військово-патріотична акція «Підтримай своїх!» (ВІДЕО)

Новини 22 Лютого, 2020 286

Скриншот відео

Журналісти Львівського офісу АрміяInform розпочали нову військово-патріотичну акцію «Підтримай своїх!» Головна її мета – показати бійцям на фронті, що їх шанують і поважають навіть у далекому тилу України. Дати воїнам, які перебувають на передових позиціях оборони Батьківщини, відчути, що за них переживають і моляться тисячі незнайомих їм людей.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на АрміяInform.

АрміяInform розпочала військово-патріотичну акцію «Підтримай своїх!» у ЛьвовіПершими участь в акції взяли учні навчально-виховного комплексу «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей». Старшокласники підписали для військовиків 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ОК «Захід» «Едельвейс» Державний Прапор України. Виводячи маркерами літери, школярі вклали в побажання всю теплоту своїх сердець.

– Направду, це було дещо неочікуваним, – зазначила педагог Вікторія Кметь. – Ми звикли, що подібні подарунки приходять до нас із фронту, а не навпаки. Та сподіваюсь, це надихне наших дітей і надасть їм відчуття того, що вони теж є частинкою великої сильної держави. Нині важливо зберегти ідентичність і не дати ворогові знищити пам’ять про своє коріння, упродовж століть пролиту кров і життя, покладені на вівтар незалежності та свободи. Велика шана і подяка нашим захисникам за тихе небо над домівками, за те, що можемо навчатись, працювати і мати власні маленькі життєві радощі.

Торік АрміяInform вже впроваджувала акцію «Підпиши листівку на фронт». Усього за кілька місяців до неї долучились учні, учителі, а також усі небайдужі громадяни Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Тернопільської, Донецької, Луганської, Київської й Запорізької областей. Загалом на фронт відправлено кілька тисяч листівок із побажаннями й словами вдячності. За відгуками бійців, всі вони були приємно вражені таким несподіваним подарунком із визнанням їхнього подвигу.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,