У Львові стартувала благодійна акція, аби зібрати кошти на теплі речі дітям, які постраждали від війни

Новини 26 Грудня, 2022 102

«Кава з Миколаєм»

До 31 грудня кожен охочий може долучитися до акції та придбати кавові зерна, обсмажені за особливим рецептом, у кав`ярні «Світ Кави», що на площі Катедральній, 6. Ці кошти спрямують на забезпечення теплим одягом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, дітей, сім`ї, яких опинилися в складних життєвих обставинах, та дітей, що постраждали від війни. Організовує акцію благодійний фонд «Рідні».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Основна цінність нашого фонду – це безпека та благополуччя кожної дитини. Цієї зими ми вирішили зігріти дітей, які рятуючись від ракет та обстрілів, вимушено залишили свій дім. Ми з командою систематично дбаємо про дозвілля дітей, однак розуміємо, що насамперед вони потребують базових речей, а саме – теплого одягу, який би зігрівав їх у зимові дні. Для цього ми вирішили об`єднати представників бізнесу, кавоманів та просто небайдужих людей, які разом з нами готові подарувати тепло для наших найменших українців», – розповідає Мар`яна Романяк, СЕО благодійного фонду «Рідні».

Акція триває до 31 грудня 2022 року. Деталі на сайті ridni.org.ua та на сторінці фонду.

Довідка

Благодійний фонд «Рідні» працює в Україні з 2012 року.  Протягом 10 років фонд втілює проєкти для дітей та сімей із вразливих категорій населення, підтримує два дитячі будинки сімейного типу у Львові, проводить профорієнтаційні та освітні програми для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Від початку повномасштабної війни фонд також системно підтримує дітей та сім`ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та постраждали від війни.

 

Коментарі

Позначки: