У Львові старі автобуси АТП1 можуть передати на потреби військових

Новини 07 Лютого, 2024 94

У Львові шукають благодійників та волонтерів, які зголосяться за свій кошт переобладнати автобус для передачі ЗСУ чи волонтерським центрам

Комісія транспорту, зв’язку та міської мобільності доручила департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури подати інформацію про намір списати з балансу ЛК АТП №1 автобуси, які непридатні для подальшого використання містом, проте можуть бути затребувані волонтерами чи громадськими організаціями.

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал депутатів ЛМР.

«Можливо, є благодійники, волонтери, які зголосяться за свій кошт переобладнати автобус для передачі ЗСУ чи волонтерським центрам. Можливо, є такі умільці, які зможуть запустити двигуни, замінити чи переробити конструкцію автобуса під кухню, душову тощо для наших військових. Словом, дати друге дихання цим автобусам, яке буде корисним в час війни», – прокоментував голова комісії, депутат фракції «ВАРТА» Ігор Зінкевич.

«Якщо є такі бажаючі, то просимо звертатися до нас, на комісію, можемо зустрітися і показати автопарк, обговорити усі умови передачі. В іншому випадку, на жаль, нам доведеться їх просто списати», – додав депутат.

Коментарі

Позначки: , ,