У Львові сталася масштабна ДТП за участі тролейбуса, автомобілів та велосипедистів (ВІДЕО)

Новини 16 Квітня, 2020 5 094

Скриншот відео Варта1

Велосипедист вчинив опір поліції і скоїв напад на водійку тролейбуса

У Львові сьогодні, 16 квітня, на вулиці Науковій, 35,А, що біля торгового центру «ВАМ», сталася масштабна аварія: зіткнулися одразу два автомобілі, тролейбус і два велосипедисти.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє портал “Варта1”.

Як зазначається, у повідомленні, учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали бус “Volkswagen”, легковий автомобіль “BMW” і тролейбус №22, який зачепив велосипедистів.

Один велосипедист живий і неушкоджений, присутній на місці ДТП і навіть чинить працівникам поліції опір. Відомо також, що він нападав на водійку тролейбуса. Відтак та написала на нього заяву за нанесення тілесних ушкоджень. Велосипедиста затримали, під час затримання він поскаржився на болі в животі та впав, після чого лежав на землі, очікуючи “швидку”.

Іншого велосипедиста відразу госпіталізували, його стан наразі невідомий.

Як попередньо відомо, велосипедисти їхали правим рядом, тролейбус, увімкнувши поворот, звертав на зупинку, а один із велосипедистів не надав перевагу тролейбусу, унаслідок чого зіткнувся з ним та упав, отримавши ушкодження.

Тим часом автомобіль “BMW” хотів здійснювати поворот із вул. Наукової до “ВАМу”, для чого увімкнув поворот, чекаючи, щоб його пропустили. Водій же буса “Volkswagen” не розрахував швидкість, унаслідок чого відбулося зіткнення.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,