У Львові сотні авто житлового кварталу стали “заручниками” через ремонт вул. Шевченка (ФОТО)

Новини 24 Вересня, 2022 238

Біля вулиці Шевченка, в районі від будинку №17 до будинку №25, розташовується низка новозбудованих багатоповерхівок, проте тут є лише один вузький в’їзд/виїзд у двори, де живуть сотні людей.

Про це повідомляє “Еспресо.Захід“, пише «Четверта студія».

На площі 200 на 200 метрів – низка багатоповерхівок, закладів харчування та магазинів. Після початку реконструкції чергового відрізку вул. Шевченка (з 16 вересня) вони втратили єдиний широкий в’їзд/виїзд.

Тепер автомобілісти мають змогу потрапити у свої двори лише через вузький заїзд навпроти “Сільпо”.

Цей заїзд був створений для парковки, що обладнана шлагбаумами (постійно відкриті з 10:00 до 18:00). Відповідно, щоб заїхати/виїхати, автомобілістам, які живуть у цьому “автомобільному гетто”, треба приїжджати повз цю парковку, а після 18:00 – просити адміністраторів відкрити шлагбаум.

На карті раніше була дорога, яка з’єднувала вул. Шевченка з площею Князя Святослава й була резервною для заїзду/виїзду автомобілістів, що мешкають у цьому районі, однак зараз вона розділена широкою клумбою з деревами.

Також раніше був з’їзд на вул. Магазинову, однак зараз його перекрили бетонними блоками.

Місцеві також скаржаться на непродуманість ситуації, адже, по суті, їхні автомобілі є “заручниками”, а ті автомобілісти, які вперше туди з’їжджають, потрапляють у справжній лабіринт, натикаючись на паркани та стіни.

До того ж це створює проблеми та небезпеки для роботи рятувальників у випадку пожежі чи іншої нештатної ситуації.

Коментарі

Позначки: ,