У Львові сьогодні зустрінуться спікер парламенту та перший віце-прем’єр-міністр

Новини 01 Листопада, 2018 97

Ілюстрація: MoeMisto

Візьмуть участь у львівському Міжнародному економічному форумі

Голова Верховної Ради Андрій Парубій та перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів візьмуть участь у ХVIII Міжнародному економічному форумі у Львові.

Про це повідомляє «Укрінформ».

“У четвер, 1 листопада, у Львові стартує  ХVІІІ Міжнародний економічний форум “Львівщина — хаб можливостей!”. Очікується участь в імпрезі Голови Верховної Ради Андрія Парубія та першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва. Зокрема, перший віце-прем’єр візьме участь у відкритті першої черги сонячної електростанції “Яворів-1”, потужністю 36 МВТ у Яворівському районі”, – повідомили у Львівській ОДА.

Тут додали, що СЕС входить до так званого енергоострова і позиціонує себе як найбільший об’єкт такої потужності на території Західної України.

На Економічному форумі будуть розглянуті перспективи розвитку Карпатського Єврорегіону, туристичної галузі, підвищення конкурентоспроможності АПК, розвитку інфраструктури області та її енергетичної незалежності.

Як повідомлялося, 1-2 листопада на Львівщині відбудеться масштабна економічна подія Західної України – Міжнародний економічний Форум. Цьогоріч очікують участь у заході представників дипломатичних та бізнес-делегацій з понад 100 країн світу.

Коментарі

Позначки: , , ,