У Львові сьогодні шлюби реєструватимуть до опівночі

Новини 14 Лютого, 2020 180

Фото: vgorode

У День святого Валентина Львівський міський ДРАЦС, що розташований на вулиці Івана Франка, 157, проводитиме проєкт “Кохання поза часом 2020”.

Як пише “Четверта студія» з посиланням на УНІАН, цього дня зареєструвати шлюб у Львові можна буде до опівночі, міський ДРАЦС працюватиме з 08:00 до 24:00.

Як повідомив у коментарі 032.ua завідувач сектора комунікації з громадськістю Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тарас Гуменюк, 14 лютого закохані пари  зможуть: подати заяву про державну реєстрацію шлюбу в атмосфері свята кохання; зареєструвати шлюб; відзначити ювілей весілля.

Урочисто відкриють святкування об 11:00, а о 11:30 відбудеться парад наречених під звуки струнного квартету. Також виступлять: танцювальний клуб та зіркова гостя Ірина Доля.

О 12:00 проведуть презентацію оновленого обряду урочистої реєстрації шлюбу – в стилі проєкту “Кохання поза часом 2020”.

Як зазначив Тарас Гуменюк, минулого року на День Валентина одружилися  у Львові 137 пар, а цьогоріч 65 пар подали заяви про державну реєстрацію.

Довідка. “Кохання поза часом 2020» – це ініціатива Міністерства юстиції, яка проводиться по всій Україні органами ДРАЦС вже три роки поспіль і цьогоріч ця приємна акція продовжується.

 

Коментарі

Позначки: , , ,