У Львові сьогодні прощаються із загиблим на Донеччині випускником Академії сухопутних військ

Новини 08 Березня, 2019 154

Скриншот/Facebook

8 березня о 14:00 год. у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла відбудеться прощання із лейтенантом Богданом Слободою, випускником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Новітній Герой України був активним учасником релігієзнавчого гуртка в Національній академії.

Про це повідомляється на сторінці Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла Facebook.

Скриншот/Facebook

Богдан Слобода народився 13 травня 1997 року. Навчався в Шклівській ЗОШ. В 2014 році поступив в Академію сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Після закінчення проходив службу за контрактом у 128 гірсько-штурмовій бригаді. 6 березня 2019 року отримав кульові поранення на території Донецької області.

Богдан Слобода був єдиним сином у батьків.

Богдан Слобода. Фото: Гарнізонний храм св. апп. Петра і Павла/Facebook

Як повідомили у Яворівській РДА, у Яворівському районі  з 7 по 10 березня скасовуються усі розважальні заходи в зв’язку з втратою Богдана Слободи, який загинув на Сході України.

Як повідомлялося, у зоні ООС загинув військовослужбовець з Львівщини.

“Повідомляємо про організацію похорону новітнього Героя України Слободи Богдана. Парастас відбудеться 8 березня о 20 год. в храмі святих апостолів Петра і Павла м.Новояворівськ. 9 березня о 12 год. відбудеться Чин Похорону в храмі св.ап.Петра і Павла в Новояворівську. Поховають новітнього Героя Богдана на кладовищі в селищі Шкло”, – про це повідомляє Уляна Ганусяк на сторінці Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Скриншот/Facebook

 

Коментарі

Позначки: , , , ,