У Львові сьогодні горів студентський гуртожиток, є постраждалі (ВІДЕО)

Новини 10 Лютого, 2020 719

Скриншот відео

За попередніми даними, пожежа сталася через увімкнений обігрівач

У Львові сьогодні, 10 лютого, на світанку гасили пожежу в студентському гуртожитку.

10 лютого о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Туган-Барановського. Пожежа виникла в кімнаті на четвертому поверсі п’ятиповерхового студентського гуртожитку.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ГУ ДСНС у Львівській області, до місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будівлі вибивався густий чорний дим. Від персоналу поступила інформація про те, що з кімнати, де виникла пожежа вже винесли в важкому стані одного хлопця, в будівлі ще можуть знаходитись студенти.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та приступили до робіт з порятунку людей і ліквідації загорання.

За допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вогнеборці вивели із задимлених приміщень 3 особи, також евакуювали на свіже повітря 20 осіб.

До прибуття медиків до місця виклику рятувальники надали домедичну допомогу хлопцю якого винесли з палаючої кімнати. Потерпілого 18-річного студента, з отруєнням продуктами горіння госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню.

О 04.39 вогнеборцям вдалось повністю ліквідувати пожежу в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено матрац на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 21 чоловіка особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Фото: ДСНС

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, 10 лютого близько 04.20 год. в одній із кімнат гуртожитку Львівської академії ветеринарної медицини (вул. Туган-Барановського, 13, Личаківський район) виникла пожежа. Попередньо — загорілась проводка калориферу.

Внаслідок пожежі продуктами горіння отруївся 19-річний хлопець, якого у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано в обласну клінічну лікарню.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,