У Львові слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до розбою

Новини 09 Грудня, 2019 105

Працівники карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини та Сихівського відділу поліції проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили, що до скоєння злочину причетний 36-річний львів’янин

За скоєне 36-річному львів’янину загрожує покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції 30 листопада надійшло повідомлення про те, що близько 17.10 на вулиці Сихівській у відділення однієї з фінансових установ зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи працівниці предметом, схожим на ніж, заволодів грошима в сумі 28 тисяч гривень, після чого втік.

Працівники карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини та Сихівського відділу поліції проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили, що до скоєння злочину причетний 36-річний львів’янин.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу, досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,