У Львові скутерист потрапив у ДТП

Новини 14 Квітня, 2021 157
На Львівщині внаслідок наїзду скутера травмувався велосипедист

Фото: відкриті джерела.

Поліція Львівщини закликає водіїв – керуючи транспортними засобами, ретельно дотримуйтесь усіх вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та стежте за дорогою.

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

До водії двоколісного транспорту прохання бути уважними на проїзній частині, а у темну пору доби – мати на одязі, а також та на велосипедах, скутерах та мотоциклах світлоповертаючі елементи – так ви краще позначите себе на дорозі. Також не під час руху обов’язково користуйтесь мотошоломами. Бережіть життя та здоров’я – свої та інших учасників руху.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 квітня близько 1.30 на перехресті вулиць Ожинової-Порічкової у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, 18-річний львів’янин не впорався з керуванням скутером, впав, отримав травму голови та був госпіталізований.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі

Позначки: