У Львові скасують підвищення вартості проїзду

Новини 19 Квітня, 2024 23 147

Наступне судове засідання відклали на червень 2024 року

У Львові 18 квітня відбулось перше судове засідання щодо незаконного підвищення вартості проїзду у місті. 

Про це ІВ Четверта студія повідомив адвокат та громадський активіст Андрій Петришин.

“18 квітня відбулось перше судове засідання щодо скасування незаконного підвищення вартості проїзд у громадському транспорті для жителів Львівської територіальної громади. Мер Львова Садовий не прийшов на судове засідання. З’явився лише представник виконавчого комітету”, – повідомив Андрій Петришин.

Як повідомив адвокат, ним подано клопотання про витребування понад тисячу документів. Натомість виконком заперечував проти витребування доказів. Суд це клопотання задовільнив.

“Отже після отримання доказів будемо їх досліджувати. Ми обов’язково доведемо незаконність підняття вартості проїзду для населення”, – наголосив Андрій Петришин.

Наступне судове засідання відклали на червень 2024 року.

Додамо, як повідомляється на сайті ЛМП, у провадженні Львівського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом Петришина А.М. до Виконавчого комітету Львівської міської ради, Голови Виконавчого комітету Львівської міської ради – Садового Андрія Івановича про визнання протиправним та скасування рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 08.12.2023 року № 1373 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 31.12.2021 № 1203» Рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 31.12.2021 року № 1203 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів електричним та автомобільним пасажирським транспортом на маршрутах загального користування у Львівській міській територіальній громаді».

Розгляд справи відбувся 18 квітня 2024 року о 11:00 год., під головуванням судді Кухар Н.А., в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського 2, 1-й поверх, зал судових засідань №12).

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,