У Львові скаржаться на транспортну логістику на перехресті Городоцька – Бандери

Новини 17 Жовтня, 2021 1 648

У Львові на вулиці Городоцькій зупинився рух транспорту, фото Святослав Товстига

У Львові скаржаться на транспортну логістику на перехресті Городоцька – Бандери.

Як пише Четверта студія, про це у спільноті “ЛЬВІВ БЕЗ ЗАТОРІВ” пише Оксана Карабат.

“Доброго усім дня. Була сьогодні дуже приємно вражена діями нашої міської влади. Стикнулася з проблемою, що з головного жд вокзалу неможливо добратися.

Перехрестя вулиць Городоцької- Бендери перекрили, а проблему доїзду не вирішили. Немає ніякої інформації для гостей міста які прибули, що трамваї не курсують, що доїзд експресом до церкви св. Анни платний і вартує 10 грн, немає графіку тих експресів, які по роду своїх службових обов’язків я спостерігаю за добу всього 4-5 маршрутів”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається: “Шановні урбаністи і міські чиновники які відповідають за це!!!! Що це робиться? Чому я повинна переплачувати за доїзд, бо ви вирішили посеред “гарячого періоду” перекрити головну магістраль міста на ремонт і не забезпечити нормального доїзду людей? Чому немає інформації ніде чим і коли добиратися і чому платний експрес до церкви св. Анни? Хіба місто не повинно взяти на себе витрати за це? І хіба я почала ремонти, які тривають цілу вічність і повинна за це платити? Моєму обуренню нема меж!!!!!

Продовження історії: чекаю трамвай біля церкви Анни 20 хв і безрезультатно!!! В додатку де мають відображатися маршрути транспорту- повний нуль. Іду до Оперного театру і нарешті сідаю на свій автобус. Підсумок: дорога з роботи додому триває годину з хвостиком замість 30 хв. Браво нашій владі!!!! І це сьогодні у вихідний!!!! Уявляю що буде з понеділка!!!!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,