У Львові шукають свідків нічного розстрілу чоловіка на тролейбусній зупинці

Новини 16 Червня, 2018 150

Фото facebook Ігор Зінкевич

У Львові сьогодні, 16 червня, вночі застрелили чоловіка.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «вул. Наукова – Симоненка, кінцева тролейбусу №2 (біля кіосків ) – вбили людину, вогнепальне поранення. Потерпілий помер до приїзду швидкої. З слів свідків, компанія, яка знаходилася на місці події, перебувала у стані алкогольного сп’яніння та дебоширила. Особу вбитого встановлено», – повідомляє Зінкевич.

У дописі  просять зголоситися можливих свідків вбивства.

«Просимо зголоситись людей, що стали свідками події, особливо мешканців вул. Наукова, 112 та водіїв таксі, можливо хтось бачив. Також, зі слів свідків, це зробили двоє чоловіків в темному одязі, які побігли в бік вул. Пулюя», – наголошує депутат.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління  Національної поліції у Львівській області, 16 червня, о 03.20, до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що, прибувши на виклик, вони виявили на вул. Науковій у Львові чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя. Поліцейські встановили, що загиблий – 56-річний львів’янин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання –  до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

«Прохання до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе встановити обставини скоєння цього злочину або особу зловмисника, причетного до заподіяння вогнепального поранення, зверніться на оперативну лінію 102», – зазначає поліція.

Коментарі

Позначки: , ,