У Львові шукають свідків ДТП на Володимира Великого

Новини 02 Серпня, 2024 179

Будьте обережні за кермом

У Львові внаслідок наїзду мікроавтобуса травмована жінка – поліцейські встановлюють обставини події

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, просимо телефонувати на оперативну лінію 102 або за телефоном +380978347245.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 серпня, близько 12.00 на вулиці Володимира Великого, 103 у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Citroen Jumper», 32-річний львів’янин, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 40-річну жительку Львівського району, яка стояла на тротуарі.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські просять зголоситись очевидців ДТП – якщо ви володієте інформацією, яка допоможе встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди, зателефонуйте на оперативну лінію 102 або за телефоном +380978347245.

Коментарі

Позначки: ,