У Львові Шмід ініціює підвищення тарифів на паркування

Новини 15 Травня, 2021 306

У Львові з’явився острів Шміда, фото Назар Козак

У Львові Шмід ініціює підвищення тарифів на паркування

Як пише Четверта студія, про це у Фейсбуці повідомив громадський активіст Антон Лягушкін.

Лягушкін звернувся до голови профільної депутатської комісії Ігоря Зінкевича із проханням у жодному випадку не погоджувати ініційоване екс-депутатом ЛМР О. Шмідом підвищення тарифів на паркування.

“У нас є законодавство України, яке показує методику розрахунку тарифу на ті чи інші послуги. Перед тим, як погоджувати підвищення тарифів на паркування треба дати відповідь на наступні питання:

1. Скільки коштів ЛКП “Львівавтодор” інвестувало у розвиток паркувальної інфраструктури, а саме – облаштування місць для паркування? (Мені здається, витрати йшли тільки на паркомати – під паркування забрали частину існуючої вулично-дорожньої інфраструктури, що у низці випадків погіршило умови руху транспорту (див. – Січових Стрільців);

2. Чи забезпечені автомобілі, залишені на офіційних парковках, які обслуговує ЛКП “Львівавтодор” надійною охороною і чи відшкодовуватиме це підприємство збитки, в разі крадіжки із авто на парковці?

І т.д. Беззаконня не можна прикривати “європейським досвідом” Навпаки, по місту має зростати кількість облаштованих місць платного паркування із невисоким тарифом, щоб привчити людей до цивілізованого паркування”, – написав Антон Лягушкін.

Коментарі

Позначки: , , ,