У Львові серед ночі побили та пограбували перехожого (ФОТО)

Новини 12 Червня, 2021 246

У Львові серед ночі побили та пограбували перехожого

Слідчі повідомили львів’янам про підозру у скоєнні грабежу. За вчинене підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

9 червня, близько 3.30 ночі, до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що двоє невідомих побили його на вулиці та пограбували.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники служб відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові до потерпілого підійшли невідомі та завдали йому кілька ударів в обличчя, після чого він впав на землю.

Зловмисники продовжили наносити удари, а потім заволоділи мобільним телефоном, грошовими коштами, годинником та іншими цінними речами, після чого втекли.

Оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції невдовзі встановили особи зловмисників – мешканців Львова віком 22 та 36 років (останній неодноразово судимий).

Слідчі відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозри за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

У Львові серед ночі побили та пограбували перехожого

У Львові серед ночі побили та пограбували перехожого

Коментарі

Позначки: , ,