У Львові самовільно встановлену тимчасову споруду на вулиці Богдана Хмельницького, 176 демонтують

Новини 31 Серпня, 2021 55

На Хмельницького від Алмазінструменту до залізничного переїзду відбувається шалене порушення правил паркування, фото Гаряча лінія міста Львова

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про усунення перешкод для реконструкції вул. Б. Хмельницького», відповідно до якого самовільно встановлену тимчасову споруду на вул. Б. Хмельницького, 176 демонтують.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«До реконструкції на вул. Б. Хмельницького, 176 була розміщена тимчасова споруда. На той час вона вносилася в ухвалу міської ради про підприємницьку діяльність у тимчасових спорудах.

Однак, коли розпочинали реконструкцію, то було зрозуміло, що ця споруда не вписується у новий дизайн вулиці, тому її перенесли в інше місце.

І от зараз, коли тільки закінчується ремонт на вул. Б. Хмельницького, де маємо нові хідники, велодоріжки і ціла вулиця перетворилася в новий громадський простір, цю тимчасову споруду самовільно поставлено на відремонтованій вулиці, де за проєктом вона не передбачалася. Встановлення тимчасової споруди без паспорта прив’язки до місця вважаємо неправомірним, відповідно її буде демонтовано в найближчі дні.

Відзначу, що з цього приводу було також звернення від «Львівавтодору», яке є замовником робіт з реконструкції вул. Б. Хмельницького. У зверненні зазначено, що підприємству необхідно фіналізувати сам проєкт і виконати його в такому вигляді, який закладений у проектній документації», – пояснив Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Коментарі

Позначки: ,