У Львові Садовому влаштували коридор ганьби (ВІДЕО)

Новини 06 Червня, 2020 1 216

Фото: Укрінформ

Міський голова Львова Андрій Садовий ганебно втік від мешканців місцевих громад, які невдовзі можуть стати частиною Львова. У суботу, 6 червня, люди вийшли з протестом під Львівську ОДА, де саме відбувалася оперативна нарада керівництва області з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

Як це пише “Четверта студія” з посиланням на “Вголос”, про це повідомив у мережі координатор Комітету захисту прав громад, член міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо адмінтерустрою базового рівня Львівської області Віталій Горбатенко, виклавши відповідне відео.

На записові зафіксовано, як Садовий тікає чорним ходом з будівлі ЛОДА. Люди просять поспілкуватися, втім мер лише пришвидшує ходу й ігнорує їх.

“Під вигуки “Ганьба!” Садовий тікає від мешканців громад, які, можливо, будуть у Львові. Не захотів поспілкуватись. Не має потреби, очевидно. Отак-от в політиці: по телебаченню говоримо одне, а напряму не будемо говорити взагалі нічого. Так хотіла людина той Великий Львів…І не хоче зустрітися з мешканцями сусідніх громад. В чому справа? Просто ганебно втік від громади, не поспілкувавшись, похиливши голову і швидко перебираючи ногами…”, – коментує на відео Горбатенко.

Садовий втік від громад

Опубліковано Vitaliy Horbatenko Субота, 6 червня 2020 р.

Міський голова Винників Володимир Квурт, який також був на акції протесту, повідомив у мережі, що до ЛОДА прийшли громади Винників, Брюховичів, Домажиру, Рясне-Руської, Ясниськ, Стебника та Гряди.

“Майже 5 годин простояли під сонцем на мирній акції біля Львівської ОДА в підтримку збереження населених пунктів Львівщини під час наради прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Але ніхто, на жаль, так навіть не вийшов з нами зустрітись: ні представник голови Львівської ОДА, ні представник прем’єр-міністра…”, – зазначив Квурт.

Коментарі

Позначки: , ,