У Львові розповіли про привабливість туристичного потенціалу Підкарпатського воєводства

Новини 01 Березня, 2019 81

Фото: Biuro Prasowe

У Львові  26 лютого відбулася зустріч з журналістами та туроператорами Львівської області участь в якій взяли представники аеропорту Жешув-Ясьонка, PLL LOT, адміністрації міста Жешув, Підкарпатської регіональної туристичної організації та готелю Арламув.

Головною метою зустрічі була промоція Підкарпатського воєводства за східним кордоном, з особливим акцентом на авіаційній та туристичній галузях. Зустрічі такого типу є чудовою можливістю налагодити нові ділові відносини з українськими партнерами. Представники аеропорту поблизу Жешува представили переваги аеропорту і обговорили мережу рейсових сполучень, звернувши увагу на зв’язки з Нью-Йорком і Тель-Авівом на борту сучасних повітряних суден польських авіаліній LOT. Також обговорювалася пропозиція про чартерні сполучення з прямими рейсами з Жешува, які користуються популярністю серед українців. Як і в попередні роки, в цьому сезоні літаки з Жешува літатимуть до таких країн як Греція, Туреччина та Болгарія. Окрім презентації сполучень безпосередньо з Жешува, представниця PLL LOT представила дуже багату пропозицію національного перевізника.

Важливим моментом зустрічі стала презентація туристичних переваг Підкарпатського регіону, про які розказав представник Підкарпатської регіональної туристичної організації. Було перелічено багато цікавих туристичних об’єктів. Особливу увагу було звернено на чистоту та природу регіону під час представлення гірських хребтів у Бещадах. Було зазначено багато визначних пам’яток, розташованих як в Жешуві, так і в усьому воєводстві. Представник міської адміністрації Жешува розповів про цікаві об’єкти, які очікують на туристів з України. Серед них була цікава пропозиція культурних заходів, організованих у місті. Місто володіє великою базою готелів і ресторанів, які пропонують смачні страви кухонь з різних куточків світу.

Окрему презентацію представив найяскравіший готельний комплекс “Готель Арламув”. Серед асортименту доступних розваг згадувалося про спортивну пропозицію комплексу, де до послуг гостей пропонується 33 види спортивних дисциплін, два стадіони, поле для гольфу, тир, місце для посадки літаків і вертольотів.

Коментарі

Позначки: