У Львові розпочинаються публічні читання книги Кіпіані «Справа Василя Стуса»

Новини 22 Жовтня, 2020 1 769

Ілюстрація: ФБ

У  Львові організовують публічні читання уривків з книги Кіпіані. Їх  будуть зачитувати спеціально запрошені гості, після виступів яких буде кілька хвилин вільного мікрофону.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють організатори.

«Як вам вся ця ситуація з судом над книгою Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» видавництва «Vivat»? Нездорово якось, правда? Звісно, найпростіше, що ми усі можемо зробити для демонстрації незгоди з несправедливим рішенням суду, – це разом її придбати. Проте можна спробувати привернути до цієї ситуації увагу більшої кількості людей.

«Свідомі» організовують публічні читання уривків з книги пана Кіпіані. Перед вами їх зачитають спеціально запрошені гості, після виступів яких буде кілька хвилин вільного мікрофону для ваших виступів.

У зв’язку з карантинними обмеженнями ми змушені обмежити кількість відвідувачів нашої події до 20 осіб, тому задля вашої безпеки просимо зареєструватися на відвідування наших читань у чітко визначений проміжок часу.

Окрім того наголошуємо на необхідності наявності маски та дотримання соціальної дистанції», – зазначається у повідомленні організаторів.

Подія відбудеться у співпраці з ГО “Форум видавців”. Ідея подібного заходу належить ініціативі “Відсіч”.

Початок – п’ятниця, 23.10, з 19:00 по 20:00. Місце проведення ⠀- Львів, площа Ринок перед Ратушею.

Коментарі

Позначки: , , ,