У Львові розпочався відкритий чемпіонат України з кульової стрільби (ФОТО)

Новини 07 Лютого, 2021 373

Фото: Армія Інформ

Відбіркові змагання на Кубок світу з пневматичної зброї, що запланований на 18-29 березня у Нью-Делі

У Львові в спортивно-стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України стартував відкритий зимовий чемпіонат України з кульової стрільби.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Армія Інформ», участь у змаганнях беруть близько 300 спортсменів із 17 областей України. Вони виконуватимуть вправи з пістолета та гвинтівки по рухомих і нерухомих мішенях на стандартній відстані 10 метрів. Змагання проходитимуть як серед чоловіків, так і серед жінок.

Серед фаворитів змагань стрільці Збройних Сил України: багаторазовий чемпіон світу старшина Павло Коростильов, чемпіонка Європи і діюча чемпіонка України старшина Юлія Коростильова, чемпіон Європи старший солдат Поліна Колеснікова, багаторазовий чемпіон світу старший солдат Ігор Кізима, чемпіон Європи серед юніорів працівник ЗС України Гліб Кігітов.

Як розповів заступник начальника Навчально-спортивної бази літніх видів спорту – начальник навчально-методичного відділу майор Володимир Михайлов, змагання триватимуть до 11 лютого. Вони вважаються відбірковими на Кубок світу з пневматичної зброї, що запланований на 18-29 березня у Нью-Делі (Індія).

 

Коментарі

Позначки: , , ,