У Львові розпочався Дитячий форум

Новини 10 Травня, 2018 157

Cьогодні, 10 травня, у Палаці Мистецтв стартував Дитячий Форум – одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу». Участь у відкритті масштабної книжкової події взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.

“Для того, щоб у вас було багато книжок, щоб ви багато читали і перед вами відкривалися великі незвідані таємниці, треба обов’язково кожного дня натхненно вчитися. З такими начитаними дітьми ми обов’язково разом звершимо чимало великих справ”, – звернувся до дітей під час відкриття форуму Олег Синютка.

Очікувана кількість відвідувачів – 15 000, це діти від 0 до 13 р., батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 15 областей України та м. Львова, а також з районів та міст Львівської області. У програмі форуму понад 1000 заходів: зустрічі із сучасними топовими дитячими письменниками, презентації новинок української літератури, майстер-класи, ігрові квести.

Для замовлення квитків необхідно заповнити спеціальну форму на сайті www.bookforum.ua.

Вхід безкоштовний (за попереднею реєстрацією) для:

Дітей до 3 років, Дітей з багатодітних родин, дітей з малозабезпечених родин, осіб з інвалідністю, дітей переселенців, дітей учасників АТО, учасників бойових дій і героїв Майдану, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей-сиріт та напівсиріт, пенсіонерів (за віком).

Співорганізаторами Дитячого форуму є Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівський Палац мистецтв.

Дитячий Форум у Львові – один із найбільших фестивалів України цілковито присвячений дітям, заснований та проводиться ГО “Форум видавців” із 2007. Простір Дитячого Форуму поділений на зони за зацікавленями. Це майданчики науки та мейкерства, крафту, літератури, зоокуточок. Щороку частина заходів включає інклюзивні події.

Мета: показати дітям, що читання це цікаво і що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі необхідно вміти включити уяву; розвиток учнів у всіх сферах науки та мистецтва; виховання соціальної відповідальності серед дітей та підлітків; залучення дітей із малозабезпечених сімей.

Цільова аудиторія: діти молодшого та середнього шкільного віку, старшокласники, групи учнів з вчителями та бібліотекарями, юні книголюби.

Додамо, що Дитячий форум є продовженням Книжкового форуму, який щоосені збирає у Львові книголюбів з України та закордону.

Дитячий Форум 2018 у Львові 

Дитячий Форум 2018 у Львові

Дитячий Форум 2018 у Львові

Коментарі

Позначки: , , ,