У Львові розпочали вакцинацію освітян (ВІДЕО)

Новини 12 Квітня, 2021 170

У Львові розпочали вакцинацію освітян

У Львові стартував черговий етап вакцинації. Від сьогодні щеплюються працівники комунальних підприємств, водії та освітяни. У “Львівській Політехніці” 12 квітня працює мобільна бригада.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

За словами терапевтки Тетяни Батан, загалом у “Львівській Політехніці” мають вакцинувати 1500 людей. Серед тих, хто отримує першу дозу вакцини, викладач Юрій Кривенчук. Влітку він перехворів коронавірусом у важкій формі. Чоловік без вагань пішов вакцинуватись.

“Спочатку піднялася температура і 7 днів мене протримали вдома, як пишуть протоколи, після того в мене була комп’ютерна томограма легень, і було досить велике ураження легень. Мене поклади в обласну інфекційну лікарню, і там лікували”, — розповідає Юрій Кривенчук.

Після ін’єкції Юрій Кривенчук почувався добре.

Медсестра Іванна Федоришин каже, після вакцинації потрібно 30 хвилин відпочити. А якщо людина почувається, як під час початку респіраторного захворювання, медсестра радить:

“Пити багато рідини, теплий час з лимоном, бажано, а на вечір, якщо до 38 піднімається температура її бажано не збивати. Після 38 збивати тим, чим завжди людина собі збиває, місце ін’єкції не мочити і протипоказаний алкоголь”, — каже Іванна Федоришин.

Коментарі

Позначки: ,