У Львові розкритикували рішення Кабміну

Новини 23 Квітня, 2020 334

Фото: ФБ/Богдан Рабешко

Кабмін прийняв “доленосне” рішення т.зв. підтримки малого бізнесу, який постраждав від наслідків введення карантину. А в той час великі торгівельні компанії (Епіцентр, Сільпо, Ашан і т. д.) продовжують торгувати непродовольчими товарами.

Як пише «Четверта студія», так прокоментував запровадження Урядом виплат допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, активіст Богдан Рабешко.

«З прес-релізу: “Рішенням Уряду запроваджено виплату допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які належать до першої і другої групи платників єдиного податку від 1700 до 2100 грн. на дітей віком до 10 років”. А діти старші десяти років – вже не діти? І це всі заходи з підтримки малих підприємців, діяльність яких заборонили, проте не звільнили від сплати ЄСВ, комунальних, оренди, не компенсують зарплати найманим працівникам – їм що, тепер кредити брати, щоб це все утримати?», – зазначає Рабешко.

Він також наголошукє, що «в той час великі торгівельні компанії (Епіцентр, Сільпо, Ашан і т. д.) продовжують торгувати непродовольчими товарами».

«Їм можна, а малим магазинам – ні? Це що за преференції? Кому занесли? Так і до блокування цих мереж обуреними підприємцями недалеко. Потім голодні бунти. За підприємцями підтягнуться працівники, які залишились без зарплат, та безробітні», =- йдеться у дописі.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,