У Львові роми стежать за городянами (ФОТО)

Новини 13 Вересня, 2020 13 085

Фото: ФБ/Чим живе Левандівка

Городян закликають бути уважними і пильнувати дітей

У Львові невідомі особи ромської національності кілька днів поспіль поводяться підозріло, в районі супермаркету “АТБ” на вулиці Сяйво, жінка ромської національності упродовж світлового часу добу “несе вахту” чи спостерігає за чимось біля житлових будинків.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці спільноти “Чим живе Левандівка” у ФБ.

“Не знаю чи вартує ця інформація уваги, чи можна робити якісь висновки, спочатку теж не надавали цьому значення. У нас під вікнами (неподалік АТБ на вул. Сяйво) ось уже третій день на одному й тому самому місці стоїть циганка, буквально зранку до пізнього вечора. Ще раз, не можна на основі цього робити висновки, просто пильнуйте дітей й будьте пильними самі”, – зазначив у своєму повідомленні на сторінці спільноти Yaroslav Klochnyk.

Як зазначається у коментарях до допису,  мешканці житлового масиву також звернули увагу на жінку ромської національності, яка кілька днів поспіль “крутиться” біля житлових будинків на вулиці Сяйво і “не покидає свій “пост” цілий день”.

 

Довідково. Левандівка — житловий масив у Залізничному районі на західній околиці Львова, відділений від інших районів залізничними магістралями.

Коментарі

Позначки: , ,